despre noi

Zen City este o agenție de marketing B2G cu servicii complete, care oferă soluții de marketing B2G strategice și creative orientate spre digital pentru companii de tehnologie și furnizori de produse și servicii pentru Industria Smart City.

Ajutăm companiile să se conecteze cu publicul lor țintă și să-și maximizeze potențialul de afaceri livrând servicii și produse necesare comunităților inteligente.

Elaborăm și punem în practică soluții perfect adaptate nevoilor fiecărui client.

La Zen City, credem în puterea inovației și a tehnologiei pentru a transforma orașele în locuri mai inteligente și mai sustenabile. Echipa noastră de specialiști în marketing digital și comunicare lucrează împreună cu partenerii și clienții noștri pentru a dezvolta strategii personalizate, conținut de calitate și campanii eficiente, adaptate nevoilor și obiectivelor lor în cadrul Industriei Smart City.

Cu o experiență de peste 7 ani în domeniu, am avut oportunitatea de a lucra cu o serie de clienți importanți, furnizând soluții B2G personalizate care au stimulat creșterea și succesul acestora.

Suntem mândri de faptul că ne-am folosit cunoștințele și experiența pentru a contribui la dezvoltarea industriei de smart city în ansamblu. Prin munca noastră, am definit practici de succes și am stabilit standarde înalte pentru calitate și inovație.

Credem că succesul strategiilor noastre de B2G nu este doar despre a atinge obiectivele, ci și despre a construi relații durabile și de încredere cu prietenii, clienții și partenerii noștri.

Ne străduim continuu să ne îmbunătățim și să ne adaptăm la evoluția rapidă a industriei. În acest fel, suntem mereu în măsură să oferim clienților noștri cele mai noi și mai eficiente strategii marketing personalizat.

Zen City este o companie din ecosistemul ARSC – Asociația Română pentru Smart City.

Împreună, transformăm provocările în oportunități și viziunile în realități palpabile.

credem în

Integritate

Suntem dedicați în menținerea celor mai înalte standarde de etică și profesionalism în toate acțiunile noastre. Tratăm fiecare client cu respect și ne angajăm să ne respectăm promisiunile.

Colaborare

Credem că succesul vine din lucrul împreună. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor și pentru a dezvolta soluții personalizate.

Rezultate

Ne concentrăm pe furnizarea de rezultate tangibile pentru clienții noștri. Ne măsurăm succesul prin succesul clienților noștri și suntem mândri să ajutăm companiile să crească și să prospere.

Inovație

Suntem dedicați găsirii și implementării celor mai noi și eficiente strategii de marketing. Înțelegem că lumea se schimbă rapid, iar noi ne angajăm să ne schimbăm odată cu ea, pentru a rămâne în fruntea Industriei Smart City.

SUNTEȚI GATA SĂ ÎNȚELEGEȚI INDUSTRIA SMART CITY ȘI SĂ DUCEȚI COMPANIA LA URMĂTORUL NIVEL?

TE AȘTEPTĂM ÎN ECOSISTEMUL SMART CITY ROMÂNIA