Servicii

Alături de voi, transformăm provocările în oportunități. Oferim soluții personalizate, create pentru a răspunde nevoilor unice ale partenerilor și clienților noștri, de la strategie și planificare, până la implementare.

Strategie și planificare

Abordarea noastră este centrată pe publicul-țintă.
Ajutăm companiile să înțeleagă mai bine ecosistemul public, să construiască momente și experiențe unice pentru a interacționa cu aceștia și să planifice campanii și strategii de marketing pentru a-i transforma în clienți și parteneri loiali.

Abordare

Ne concentram întotdeauna pe inovare și date.
Abordăm cercetarea minuțios, folosind date reale din industrie colectate de noi sau partenerii noștri, pentru a ajuta companiile să obțină informații valoroase care le plasează în fruntea propriilor industrii. A spune ”povești fenomenale” în mediul B2G reprezintă o parte fundamentală a identității noastre. A cine suntem. A cine sunt comunitățile noastre. Nu există un proiect de Smart City sau Smart Village fără a înțelege puterea ”branding-ului comunitar”.
Combinăm ideile inovatoare cu rețeaua noastră creată în 7 ani de activitate.
Această abordare ne permite să creăm conținut care captivază audiența B2G. De la articole, rapoarte editoriale, infografice, studii, strategii, evenimente, webinarii, newslettere, oferte comerciale sau campanii de comunicare, conținutul nostru oferă rezultate garantate.

Rezultate

Abordarea noastră se bazează pe măsurare și optimizare continuă pentru a ne asigura că fiecare acțiune contribuie la obiectivele dumneavoastră.

Fie că e vorba de creșterea vizibilității brandului, generarea de lead-uri calificate sau îmbunătățirea ratei de conversie, ne concentrăm pe rezultate care contează pentru dumneavoastră. Punem în practică cunoștințele noastre și experiența noastră pentru a livra soluții care aduc un impact pozitiv asupra performanței afacerii dvs.

Ne asumăm responsabilitatea pentru rezultate, oferind rapoarte transparente care vă permit să urmăriți progresul și să vedeți exact cum contribuie eforturile noastre la succesul dvs. Înțelegem că fiecare afacere este unică, așa că personalizăm fiecare campanie pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor dvs. specifice.

Munca

Portofoliul nostru ilustrează diversitatea și complexitatea proiectelor pe care le-am gestionat, dar și angajamentul nostru de a livra rezultate care îndeplinesc și depășesc așteptările clienților noștri. Vă invităm să explorați portofoliul nostru pentru a vedea cum munca noastră a ajutat alte companii să își atingă obiectivele și să vă imaginați cum v-am putea ajuta și pe dumneavoastră să vă realizați țintele asumate.

Partenerii Zen City

Ca parte a ecosistemului dezvoltat de Asociația Română pentru Smart City ne mândrim cu parteneri premium. Instituțiile care au semnat parteneriate de colaborare cu noi sau cu Asociația Română pentru Smart City: TPBI, STB, Poșta Română, Ministerul Energiei, Universități și peste 200 de primării și consilii județene.

Media

Înțelegem valoarea colaborării și credem în puterea comunicării. În acest sens, am dezvoltat relații solide cu numeroși parteneri media de încredere, atât la nivel național, cât și internațional.

Aceste parteneriate ne permit să ne conectăm la o audiență mai largă și să aducem la cunoștința publicului inovațiile și progresele din industria Smart City. Împreună cu partenerii noștri media, reușim să creăm o platformă prin care putem difuza cunoștințele, schimba idei și împărtăși cele mai bune practici.

Datorită acestor colaborări puternice, suntem capabili să aducem în prim-plan poveștile de succes, proiectele inovatoare și ideile revoluționare care modelează orașele de mâine. Ne mândrim cu relațiile noastre cu mass-media și ne angajăm să le întărim și să le extindem în viitor.

Sunteți gata să înțelegeți Industria Smart City și să duceți compania la următorul nivel?

Scrie-ne chiar acum și hai să descoperi Industria Smart City!